Luchtvracht

Wij bieden Luchtvervoer van “gevaarlijke” stoffen en/of goederen

Uw voordeel is onze kennis en jarenlange ervaring op dit specialisme.
(Vabix Airfreight opgericht 01-03-1993)

Snelheid en maatwerk, dat is waar het om draait in de luchtvracht.
Dankzij het netwerk dat Vabix om zich heen heeft gebouwd zorgen wij voor de juiste oplossing om uw zending volgens uw instructies op tijd af te leveren.

Wij bieden u een totaal pakket van import en export diensten op het gebied van luchtvracht.
Hierbij valt te denken aan consolidatiediensten, directe en indirecte vluchten, chartering, door/door leveringen en douane afhandeling.
Tevens beschikken wij over de benodigde vergunningen voor het vervoer “per lucht” van gevaarlijke stoffen. Hier hebben wij dan ook de kennis voor in huis, om u van dienst te kunnen zijn.

We werken al jaren samen met erkende partijen welke zorgdragen voor het verpakken, labellen en documenteren van gevaarlijke stoffen, en kennen zo als geen ander de weg om ook deze goederen te vervoeren.

Bij het transport van gevaarlijke stoffen gaat het vooral om veiligheid en weten waar men aan moet voldoen. Ook hier is de expertise van Vabix voor u een toegevoegde waarde.

Vabix Logistics bezit de IVW erkenning Categorie B, dit houdt in dat het kennis en opleidingsniveau van onze medewerkers continu wordt gewaarborgd, en uw zendingen zonder probleem gevlogen kunnen/mogen worden.

Een van de voordelen bij Vabix zijn de korte lijnen. Hierdoor zijn wij in staat om snel en adequaat te reageren. Tevens voelen wij ons persoonlijk betrokken bij de klant, en zorgen wij continu dat onze klant op de hoogte is van de status van hun zending, dit gezien wij weten hoe belangrijk dit voor hen is.

IATA: 57-4-7828-0031
KMAR: Erkend Luchtvrachtagent (Regulated Agent)