Zeevracht

Vabix Shipping Import/Export

Importeren/exporteren over zee is meestal de voordeligste wijze van goederenvervoer. Zeker als het gaat om grote afstanden. Wij verzorgen voor u het gehele vervoerstraject, waarbij u kunt kiezen uit verschillende oplossingen. Kiest u voor Vabix Shipping, dan kiest u voor hoge flexibiliteit, meer afvaarten, betrouwbare vaarschema’s en snelle transittijden.
Vanzelfsprekend bieden wij u ook een goede aansluiting op vervoer via binnenvaart, spoor of over de weg. Wij verlichten uw processen en zorgen voor een vlekkeloze afhandeling. Waar ook ter wereld. Met ons eigen wereldwijde agentennetwerk beschikt u ter plaatse over een deskundige partner.

Less than Container Loads (LCL)

Voor efficiënt vervoer van kleinere zendingen. Een Less Container Load-service (LCL) combineert meer zendingen, van verschillende verladers en/of ontvangers in een container. Uw lading wordt op de meest efficiënte wijze vervoerd. U betaalt slechts de kosten gebaseerd op het volume en/of het gewicht van uw zending. LCL geeft u veel zekerheid, zoals betrouwbare transittijden, laden en lossen in onze eigen logistieke centra en huis-huislevering. De kans op schade is daardoor minimaal.

Full Container Load service (FCL)

Voor vervoer per ‘eigen’ container. Full Container Load service (FCL) is maatwerk pur sang en de ideale huis-huislevering. Alles draait bij FCL om kwaliteit: uw goederen worden vervoerd in een ‘eigen’ container en uitstekend begeleid door ons wereldwijde agentennetwerk.

Roll on Roll off shipping (RoRo)

RoRo shipping is een speciaal soort vervoer. De ladingen worden rijdend aan boord of van boord gereden. Dit is vooral voor voertuigen met grote afmetingen en zware gewichten een goede optie. Het voordeel van RoRo shipping is dat de ladingen snel geladen en gelost kunnen worden zonder veel kans op schade. Wij werken met alle gerenommeerde roro rederijen die met de grootste zorg uw RoRo lading verschepen wereldwijd.